Om Lyngen Frivilligsentral

Lyngen Frivilligsentral er en møteplass, ressurssenter og et kontaktpunkt for frivillig innsats i kommunen. Vi skal bidra til at frivillig innsats styrker det sosiale fellesskapet i nærmiljøet, og avhjelpe individuelle behov som ikke dekkes av det offentlige. Vi skal ikke erstatte offentlige tjenestetilbud, men være et supplement.

Vår målgruppe er frivillige personer  lag, foreninger og organisasjoner, i lokalsamfunnet.

Vi ønsker hele tiden å knytte til oss engasjerte og motiverte mennesker som kan gjøre en flott innsats for andre mennesker og nærmiljøet.  Vi formidler kontakt mellom frivillige hjelpere og mennesker som har behov for hjelp, og vi har mange ulike typer oppdrag.

Lyngen Frivilligsentral støtter både nye og etablerte aktiviteter og arrangementer hvor både enkeltpersoner, organisasjoner, kommunen og bedrifter kan være involvert på ulikt vis. Dette representerer viktige møteplasser og gir mulighet for et godt samarbeid.

Vi skal være en møteplass og et ressurssenter innen frivillighet. 

Organisering:
Lyngen Frivilligsentral skal drives i samsvar med gjeldende retningslinjer fra Kulturdepartementet og lokale vedtekter.

Lyngen Frivilligsentral eies av Lyngen kommune og drives av styret. Vi er lokalisert i Strandveien 24, 9060 Lyngseidet. Styret består av representanter fra de ulike organisasjonene som er tilknyttet sentralen.

Styret:
Styret består av følgende representanter: 
Bernt Olav Johansen (styreleder) - Levekårsutvalget Lyngen Kommune                               
Dan Håvard Johnsen - Levekårsutvalget Lyngen Kommune
Gooi De Vries - Svensby grendelag
Else-Lill Lyngra - Furuflaten Teaterlag
Morten Jakobsen - Lyngen/Karnes Idrettslag
2024 © Stiftelsen Lyngen frivilligsentral